Klachtenregeling

De Medewerkers van VIMK Incasso doen hun uiterste best om de dienstverlening tot ieders wens en verwachtingen uit te voeren. Mocht u dit niet zo ervaren en een klacht in willen dienen met betrekking tot (de dienstverlening van) VIMK Incasso dan horen wij graag van u. Belt u naar 0228 51 51 63 om met ons in contact te komen. Mocht u na afloop van dit gesprek nog niet tevreden zijn, kunt u schriftelijke klacht indienen bij ons kantoor. Wij zullen er het mogelijke aan doen om uw klacht op te lossen. Een eventuele schriftelijke klacht kunt u richten aan:

VIMK Incasso, afdeling contact, Postbus 225, 1610 AE  Bovenkarspel of per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij willen u vragen om in uw brief of mail zo precies mogelijk te beschrijven waar u ontevreden over bent en hoe u denk dat het op te lossen is. Graag vernemen wij een telefoonnummer van u waarop wij met u in contact kunnen komen.

Zodra wij uw bericht ontvangen hebben wordt het bij ons geregistreerd in een klachtenregister en sturen wij u binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging toe. Vervolgens ontvangt u binnen vier (4) weken een inhoudelijk antwoord op uw klacht. Als wij voor de behandeling van uw klacht meer tijd nodig hebben, ontvangt u van ons gemotiveerd een nieuwe tijdsindicatie voor het afwikkelen van uw klacht.

Bent u over de afwikkeling van de klacht niet tevreden, dan kunt u zich binnen 3 maanden wenden tot het onafhankelijk instituut dat de klachten over NVI-leden volgens hun geschillenregeling behandelt, het Klachten Instituut voor Gecertificeerde Incasso Diensten (KIGID). KIGID is een onafhankelijk instituut en handelt de klachten over de leden van de NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso Ondernemingen) af conform hun Geschillenregeling. Wilt u meer informatie over KIGID of wilt u weten hoe te handelen als u een klacht wilt indienen, deze informatie vindt u op de website www.kigid.nl. Het secretariaat van het KIGID is telefonisch bereikbaar op 085 - 047 1833 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VIMK Incasso neemt uw ontevredenheid/klacht serieus en ziet dit als een leermoment. VIMK Incasso heeft een uitgebreid klachtenbeleid, gericht op de gedragscode van de NVI.